Sertifisert norsk språkskole - klasserom og online

Ta dine norskferdigheter til neste nivå og bli med på vårt interaktive klasserom eller online kurs.

Alfaskolen er offisielt sertifisert og godkjent av Kompetanse Norge som en privat leverandør av godkjent undervisning i norsk og samfunnsfag for voksne, både i klasserommet og online.

Kompetanse Norge er Norsk Direktorat for livslang læring - Skills Norway, tilhører det norske utdannings- og forskningsdepartementet og får også oppdrag fra Justisdepartementet. Alfaskolen er også kjent som leverandør av KompetansePluss-prosjekter - ferdighetskurs for bedrifter og selskaper.

Alfaskolen er offisielt registrert som deltaker i databasen til the Directorate General for Education and Culture (DG EAC) og the Education, Audiovisual and Culture Executive Agency (EACEA) i den Europeiske Kommisjonen med PIC 898491116.

Alfa Test
Test ditt språknivå.

Survey

Alfa Survey
Gi oss tilbakemelding om skolen og din opplevelse.

Translations

Alfa Agenter
Er du interessert i å bli agent på vegne av Alfaskolen AS?

Alfa Linker
Finn lenker til ulike norske ressurser.

Gallery

Alfa Galleri
Sjekk ut de nyeste bildene våre.

Companies

Bedrifter
Se hvilke
kurs vi tilbyr for bedrifter.

Om oss

Alfaskolen har siden 2006 organisert språkkurs for enkeltpersoner og bedrifter og har vokst til å bli en stor aktør i det lokale markedet. Vi bruker moderne undervisningsmateriell og en rekke interaktive undervisningsmetoder, noe som fører til innovative og morsomme måter å lære språk på. Alfaskolen er en offisielt sertifisert og godkjent leverandør av norskkurs fra nybegynnere til avansert nivå og tilbyr små klasser i moderne lokaler i sentrum av Oslo, samt et læringsmiljø av høy kvalitet som passer studenter fra hele verden. Alfaskolen AS er en partnerskole for Dutch First BV i Utrecht, Nederland. Begge skolene bruker de samme undervisningsmetodene.

Om våre kurs

Vi tilbyr en rekke norskkurs gjennom året, alt fra to-ukers intensiv / fire-ukers standardkurs til vårt intensive ettårsprogram. Hemmeligheten vår til effektiv undervisning og elevsuksess begynner med våre små klassestørrelser. Kursstørrelsen vår varierer fra seks til seksten deltakere, som gjør det mulig for lærere å maksimere oppmerksomheten sin på den enkelte studenten samtidig som de garanterer dem et dynamisk læringsmiljø. Kursene våre går i raskt tempo og krever kjennskap til det latinske alfabetet. Kurs blir undervist på samme språk som det språket det blir undervist på og passer studenter på spor 3.

Om våre lærere

Vi rekrutterer selektivt kvalifiserte lærere, lingvister og språkspesialister som lærere, slik at vi kan sikre høyest mulig undervisningsstandard. Vi har et internasjonalt team med undervisningserfaring i Norge så vel som i andre land. Vårt hovedmål er å hjelpe deg med å nå dine mål og gi deg muligheten til å lære i en behagelig og vennlig atmosfære

Personvern -  Retningslinjer for smittevern