Logg Inn

Tilgang til over 600 kurs

Den ledende tilbyder av norskopplæring

Alfaskolen er en sertifisert privat norsk- og samfunnsfagsskole for voksne. Med vår erfaring og ekspertise kan vi tilby deg undervisningspakker tilpasset dine behov, enten i klasserommet eller på nettet.

Alle kurs Ta en plasseringstest
trustpilot
16+ years of existance 16+ år
med erfaring
600+ courses available 600+ kurs
tilgjengelige
40+ qualified teachers 40+ kvalifiserte
lærere
13000+ certified students 13000+
sertifiserte studenter

Språkkurs for alle nivåer

Alfaskolen er en velkjent tilbyder av norskkurs. Vi tilbyr rask læringsprogresjon med høyt kvalifiserte lærere, moderne metoder, digitale pedagogiske undervisningsverktøy, regelmessig oppfølgning og veiledning, i tillegg til en velkjent kursplan.

Select a level

Mer enn en skole

Alfaskolen er en offisielt sertifisert og godkjent leverandør av norskkurs fra nybegynner til videregående nivå og tilbyr små klasser i moderne lokaler i Oslo sentrum, i tillegg til et læringsmiljø av høy kvalitet som tar imot studenter fra hele verden.

Ta norskkunnskapene dine til neste nivå

Ta del i våre interaktive klasseromsbaserte eller online-kurs

Alfaskolen er offisielt sertifisert og godkjent av Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse (HK-dir), tidligere Kompetanse Norge som en privat leverandør av godkjent undervisning i norsk og samfunnsfag for voksne, både i klasserommet og online.

Alfaskolen er også kjent som leverandør av KompetansePluss-prosjekter – ferdighetskurs for bedrifter og selskaper.

Alfaskolen er offisielt registrert som deltaker i databasen til the Directorate General for Education and Culture (DG EAC) og the Education, Audiovisual and Culture Executive Agency (EACEA) i den Europeiske Kommisjonen med PIC 898491116.

Alfaskolen for companies

For bedrifter

Alfaskolen tilbyr kurs for bedrifter skreddersydd til dine behov. Vi tilbyr kurs i norsk, engelsk, spansk, polsk, nederlandsk og russisk.

Les om kurs vi tilbyr for bedrifter

Er du en lærer?

Vi har et internasjonalt team med undervisningserfaring fra Norge og utlandet. Norsklærer til fleksibel undervisningsstilling i norsk som andrespråk (NOA)

Login