Norskkurs i Oslo

TestAlfatest
Test nivået på  språkforståelsen din i norsk.

Survey
Alfaundersøkelse
Gi oss tilbakemelding på skolen og dine klasseerfaringer.
Translations
Alfa-agenter
Er du interessert i å jobbe som agent på vegne av Alfaskolen AS?
Alfalenker
Finn lenker til forskjellige norske ressurser.
Gallery
Alfagalleri
Se våre nyeste bilder.
Companies
For bedrifter
Lær mer om kursene vi tilbyr for bedrifter.

Trenger du godkjente timer eller dokumentasjon på dine norskkunnskaper?

Alfaskolen tilbyr forberedelseskurs til:

Norskprøve

- Bergenstest

- Samfunnskunnskapsprøve

Vi veileder deg også i påmeldingsprosessen.

Dersom du har rett eller plikt til å gjennomføre timer av godkjent norskopplæring, vennligst ta kontakt med resepsjonen
for kartlegging og tilrettelegging av undervisningen.

For personer omfattet av introduksjonsloven gjelder særlige regler.

Er du usikker på om du er omfattet av introduksjonsloven, kan du ta kontakt med UDI på 22 35 16 00.

For å søke om permanent oppholdstillatelse må du:
- ha bestått
  eller tidligere ha bestått Språkprøve 2 eller 3.
- Sjekk om du også trenger å ha bestått prøve i samfunnskunnskap på valgfritt språk.

For å søke om statsborgerskap må du:
- ha bestått norskprøve muntlig og skriftlig på minimum nivå A2, eller ha bestått Bergenstesten,
  eller tidligere ha bestått Språkprøve 2 eller 3.
- ha bestått
prøve i  samfunnskunnskap på norsk eller statsborgerprøven,
  eller fylle vilkårene for å få unntak fra dette kravet.

For å studere på norsk ved høgskoler og universitet i Norge må du:
- ha bestått norskprøve muntlig og skriftlig på minimum nivå B2 eller ha bestått Bergenstest.

Om oss

Alfaskolen har siden 2006 arrangert språkkurs til privatpersoner og bedrifter og har siden oppstarten vokst seg til en betydelig aktør i det lokale markedet. Skolen benytter moderne undervisningsmateriell og mye interaktivitet i sin undervisning, noe som bidrar til nytenkende og morsomme metoder å lære seg språk. Alfaskolen er en anerkjent tilbyder av kurs fra begynnernivå til avanserte nivåer og tilbyr blant annet undervisning i små klasser, moderne lokaler sentralt i Oslo og et læringsmiljø av høy kvalitet bestående av studenter fra hele verden. Alfaskolen AS er en partnerskole av Dutch First BV i Utrecht, Netherland. Begge skoler benytter samme læremetode.

Våre kurs

Vi tilbyr en rekke norskkurs hele året. Alt fra seksukers kveldskurs og tiukers intensivkurs til vårt intensive ettårsprogram. Hemmeligheten bak vår effektive undervisning og studentsuksess starter med våre små klasser. Våre klasser har mellom seks og seksten deltakere, noe som gir læreren mulighet til å fokusere på hver enkelt elev og sørge for et dynamisk læringsmiljø.Våre kurs har rask progresjon og krever kjennskap til det latinske alfabetet. Kursene holdes på det språket det undervises i og egner seg for studenter på spor 3.

Våre lærere

Vi rekrutterer selektivt kvalifiserte lærere, lingvister og språkspesialister som undervisere slik at vi kan sikre høyest mulig standard på undervisningen. Vi har et internasjonalt team med undervisningserfaring i Norge, så vel som ifra andre land. Vårt hovedmål er å hjelpe deg nå dine mål og gi deg muligheten til å lære i en behagelig og vennlig atmosfære.

Personvern

Follow Alfaskolen on Twitter

Last course day in 2018:

Thursday, 20th of December 2018.

Courses start again on:

Monday, 7th of January 2019.

Alfaskolen is closed in Christmas period:

From 22nd of December until 2nd of January

Some of our courses starting in January 2019