Logg Inn

Individuelle norskkurs

Individuelle norskkurs

Er du interessert i å lære norsk én-til-én?

Det å ta individuelle timer er en av de mest intensive og effektive metodene for å lære et fremmedspråk. Oppfølgingen blir utformet i samsvar med dine behov, ønsker og interesser, og du har hele tiden lærerens fulle oppmerksomhet.

De individuelle timene blir tilpasset dine krav, interesser og tidligere erfaring med det norske språket. De kan erstatte et gruppekurs, eller de kan ha et mer spesifikt formål, som å hjelpe deg å bli klar for en eksamen, finpusse uttalen din, arbeide med skriveferdighetene dine, gjøre deg mer selvsikker innen hverdagsnorsk og småprat, og så videre.  

Interessert i individuelle timer på nett? Les mer her.

Vil du ha en raskere eller langsommere progresjon enn du får på et gruppekurs? Trenger du å øve på muntlig norsk med tilbakemeldinger før en norskprøve/bergenstesten? Har du mange spørsmål om språket du gjerne vil ha svar på? I så fall kan individuelle timer passe godt for deg.

Starting from 900 NOK

Timeplanen for kurset er fleksibel, for å møte dine behov. Individuelle kurs kan arrangeres for én enkelt deltaker, eller for grupper med opptil tre deltakere. For å kunne utforme et skreddersydd individuelt kurs på den mest effektive måten, anbefaler vi at du først tar en plasseringstime (690 kr). I løpet av en 45-minutters time vil en av de erfarne lærerne våre gi deg oppgaver innen lytting, skriving, lesing og samtale, og snakke med deg om målene og ønskene dine. Læreren kan da, basert på prestasjonene og preferansene dine, utforme et kurs som virkelig passer til dine behov.

Antall timerPris per time
5 – 9 timer1089 NOK
10 timer1056 NOK
20 timer1040 NOK
30 timer1023 NOK
40 timer1006 NOK
50+ timer990 NOK

Med en andre deltaker + 330 kr per time

Med en tredje deltaker + 220 kr per time

1 deltaker 

Ferdighetene og målene dine blir først analysert, for så å bli brukt for å utforme et personlig tilpasset program for deg, tilpasset dine krav og timeplan. For å få et mer komplekst innblikk i språkferdighetene dine, anbefaler vi at du tar en plasseringstime ved kursets start. Programmet tilbys innlærere på alle språknivåer, fra nybegynnere til avanserte brukere. Deltakeren har mulighet til å kjøpe én time første gang. Etter denne første økta må man kjøpe minst 5 timer innenfor en bestemt periode (for eksempel 5 timer innenfor 2 måneder, eller 10 timer innenfor 3 måneder). 

2-3 deltakere 

Dette kurset er ideelt for venner eller en familie som ønsker å lære norsk sammen. I denne lille, intensive gruppa tilpasses kurset de individuelle kravene fra deltakerne. Kurset fokuserer på interessene deres, og avholdes i et tempo som passer for gruppa di. Alle deltakere må være på omtrent samme språknivå. Deltakerne kan i første omgang kjøpe én time. Etter denne første økta må man kjøpe minst 10 timer innenfor en bestemt periode (for eksempel 10 timer innenfor 3 måneder, eller 20 timer innenfor 3 måneder).

Merk! Individuelle kurs vil utløpe ett år fra kjøpsdato, og ubenyttede timer blir ikke refundert.  

Ta kontakt med oss for individuelle timer på: info@alfaskolen.no

Login