Logg Inn

Avansert

Avansert

Flytende og nyansert norskbruker

avansert nivå i norsk C1, vil du fullt ut kunne beherske det norske språket. Du forstår og kan bruke praktisk talt alle språklige strukturer, samt en rekke uttrykksmåter så bredt og variert som de fleste utdannede morsmålsbrukerne. Avansert nivå C1 dekker fire basismoduler: lytteferdigheter, samtaleferdigheter, utvidelse av ordforråd og grammatikk. Vårt avanserte norskkurs er det ideelle supplementet for alle som snakker flytende, hensiktsmessig og velorganisert. Med kurset vårt vil du utvikle klare og sammenhengende ideer innen tale.

C1-kurset vårt på avansert nivå henvender seg til deg som kan uttrykke deg flytende og spontant uten nevneverdig søken etter de rette uttrykkene. Det er perfekt for deg som vil bruke språket fleksibelt og effektivt til alle formål.

Starting from 2904 NOK

I løpet av timene i C1-norsk på avansert nivå vil du:

  • kunne følge et akademisk kurs på universitetsnivå
  • kunne kommunisere effektivt på yrkes- og ledernivå
  • kunne delta med selvsikkerhet på jobbmøter eller akademiske veiledningstimer og seminarer
  • kunne uttrykke deg med en flyt på høyt nivå

Dette kurset er utformet for innlærere som har fullført høyere mellomnivåkurs B2, i henhold til Det felles europeiske rammeverket for språk. Dersom du ønsker å bli med på dette kurset uten å ha fullført nivå B1, kan du ta Plasseringstesten vår i norsk, som hjelper deg å finne ut hvilket nivå du er på.

Velg det som passer deg best

Velg mellom klasseromsbaserte eller online-kurs. Du kan tilpasse kurset etter dine interesser, behov og timeplan:

  • Én gang i uka: Kun lørdager, 6 undervisningstimer per økt.
  • To ganger i uka: Mandag/onsdag eller tirsdag/torsdag, 3 undervisningstimer per økt.
  • Fire ganger i uka: Mandag til torsdag, 3 undervisningstimer per økt.

Vi tilbyr autoriserte og erfarne lærere for både private- og gruppetimer. Alle prisene er i NOK.

Når du er ferdig med kurset vil du ha økt kunnskap om stilistiske nyanser, og vil kunne variere ordvalget ditt i større grad. Du vil kunne benytte mer komplekse setningsstrukturer, og gjøre færre grammatikkfeil, både skriftlig og muntlig. Du vil forbedre ferdighetene dine når du skriver tekster i ulike sjangre. Du vil ha lettere for å forstå kompleks muntlig bruk av språket.

Diskuter aktuelle, praktiske temaer, og forbedre konversasjonsferdighetene, uttalen og selvtilliten ved å snakke korrekt norsk både privat og på jobb. Finpuss de muntlige norskferdighetene dine. Finn ut mer.

Kursbevis

Når du er ferdig med det høyere mellomnivået B2, og du har deltatt på minst 80% av kursets innhold, vil du motta et offisielt digitalt kursbevis. Beviset er gyldig ved søknad om permanent oppholdstillatelse og statsborgeskap i Norge.

Offentlige høytidsdager

Undervisning som ifølge vanlig timeplan faller på offentlige høytidsdager i Norge, vil flyttes og gjennomføres på fredager.

Desember 25. – Januar 1.Juleferie 2023/2024
Mars 28. – April 1.Påskeferie, skolen er stengt 25.03-01.04
Mai 1.Arbeidernes dag
Mai 9.Kristi Himmelfartsdag
Mai 17.Norges nasjonaldag
Mai 20.2. Pinsedag
Desember 21. – Januar 5.Juleferie 2024/2025
Login