Logg Inn

Konversasjonskurs

Konversasjonskurs

Lær å snakke norsk med selvtillit

Vil du snakke norsk nøyaktig og flytende? Våre kurs gir deg muligheten til å sette dine muntlige ferdigheter ut i praksis med norske lærere og med internasjonale klassekamerater.

 Alfaskolen tilbyr et trygt og inkluderende læringsmiljø for å hjelpe deg med å forbedre norsken din og nå dine mål.

Dette konversasjonskurset bruker tekster og situasjoner som er representative for norsk kultur og dagligliv. Lærerne vil gjennomgå og forklare ordforråd og gi språklige tips for ulike situasjoner. Temaer varierer for hvert kurs, så du kan melde deg på basert på nivået du har fullført og starte når som helst.

Samtalekurset vårt tilbyr taletrening for å hjelpe deg med å lære og øve på nyttige fraser som vil hjelpe deg å snakke norsk tydelig og effektivt.

Starting from 2410 NOK

Samtalekurs A2-B1

Dykk dypere inn i det norske språket med vårt forbedrede samtalekurs, som blander nivåene A2 og B1 for en omfattende læringsopplevelse. Dette kurset er designet for å finpusse dine samtaleferdigheter gjennom engasjerende diskusjoner om et bredt spekter av emner som er relevante for livet i Norge. Fra dagligdagse oppgaver som familieliv, shopping og avtaleinngåelser, til mer komplekse temaer som krever en nyansert forståelse av språket, dekker våre økter alt.

Under veiledning av våre erfarne og kvalifiserte lærere, vil du dra nytte av:

 • Strukturerte, interaktive økter: Retter seg mot å forbedre din uttale, vokabular og forståelse av idiomer.
 • Fokuserte språkelementer:
  • Substantiver, pronomen, adjektiver, determinativer, verb og partisipper
  • Praktisk bruk av språket i dagligdagse og komplekse scenarioer
 • Avanserte språkferdigheter:
  • Et rikere vokabular for en rekke kontekster
  • Forbedret setningsstruktur for klarere, mer nyansert kommunikasjon

Ved slutten av dette kurset vil du merke betydelige forbedringer i dine samtaleferdigheter og generell selvtillit i å snakke norsk. Dette kurset er spesielt gunstig for de som ser etter å overkomme utfordringer med muntlig norsk, og tar sikte på å utruste deg med ferdighetene til å bruke språket mer passende og effektivt i hverdagssituasjoner.

Norsk samtalekurs B2 – C1

Ta ditt norske språk til et ekspertnivå med vårt samtalekurs B2 – C1. Dette kurset er designet for de som er klare til å gå fra mellomnivå til avansert nivå i tale, og fokuserer på å forbedre din evne til å forstå og delta i komplekse samtaler om en rekke emner. Fra tekniske diskusjoner i ditt fagfelt til personlige interesser, vil du lære å kommunisere med flyt og letthet.

Hovedfordeler:

 • Forstå komplekse ideer: Forstå samtaler om både konkrete og abstrakte emner raskt.
 • Snakk flytende: Kommuniser spontant og flytende med morsmålspersoner, uten anstrengelse for noen av partene.
 • Uttrykk deg tydelig: Lær å formidle dine tanker i klare, detaljerte setninger på et bredt spekter av emner.

Dette kurset er perfekt for de som ønsker å delta i regelmessige samtaler med morsmålspersoner og uttrykke seg mer effektivt på norsk. Med vår veiledning vil du finne at det å snakke norsk blir en naturlig del av din daglige rutine, og lar deg navigere ulike sosiale og profesjonelle situasjoner med selvtillit.

Velg det som passer deg

Alfaskolen er en offisielt anerkjent leverandør av undervisning basert på gjeldende læreplan for norskopplæring for voksne innvandrere. Timer som gjennomføres på våre norskkurs godkjennes av UDI i søknader om permanent oppholdstillatelse.

 Du kan fullføre dette nivået som en helhet (16 møter), eller dele det opp i 2 sett på 8 møter eller 4 sett på 4 møter. Hver økt består av 2 timer. Hver undervisningstime varer i 45 minutter.

 Du kan velge å delta på møtene våre på skolen vår i Oslo eller via Zoom. Sertifiserte, erfarne morsmåls- eller morsmålsnivålærere for en-til-en– eller gruppetimer. Alle våre priser er i NOK.

Kurset passer for deg som allerede snakker relativt godt norsk, men som ønsker å videreutvikle dine samtaleevner. Dette kurset er laget for de som er på mellomnivå B1 i henhold til CEFR.

Kurset passer for deg som allerede snakker relativt godt norsk, men ønsker å videreutvikle dine samtaleevner. Du bør ha norskkunnskaper tilsvarende høyere mellomnivå (B2) på skalaen til Common European Framework of Reference (CEFR).

Kursbevis

Hvis du fullførte 80 % eller mer av kursets innhold, vil du på slutten av konversasjonskurset, motta et offisielt digitalt kursbevis.

Offentlige helligdager

Oppmøter som etter vanlig plan faller på en offentlig norsk høytidsdag, vil bli flyttet til neste kursdag, med mindre noe annet er avtalt.

Desember 25. – Januar 1.Juleferie 2023/2024
Mars 28. – April 1.Påskeferie, skolen er stengt 25.03-01.04
Mai 1.Arbeidernes dag
Mai 9.Kristi Himmelfartsdag
Mai 17.Norges nasjonaldag
Mai 20.2. Pinsedag
Desember 21. – Januar 5.Juleferie 2024/2025
Login