Skjemaer

Skjemaer og publikasjoner

Velkommen til Alfaskolens side for skjemaer og publikasjoner. Under finner du lenker til printbare kopier av skjemaene våre. Hvis du ikke finner skjemaet du leter etter, vennligst ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne.

MERK: For å kunne se og printe ut skjemaene nedenfor trenger du Adobe® Acrobat® Reader. Du kan laste ned en gratis kopi ved å klikke på 'Get Adobe Reader'.

Klikk på det ønskede skjemaet for å se det. Etter at det er åpnet kan du enten printe det ut eller laste det ned på computeren din.

For å lagre dokumentet trykker du på diskettbilde på skjermen din. For å printe det ut trykker du på printerbilde.

Følgende skjema er tilgjengelig for nedlastning:

Skjemaer Beskrivelse
Tredjeparts betalingsbekreftelse – Engelsk
Tredjeparts betalingsbekreftelse – Norsk

Dette skjemaet brukes hvis en student ikke betaler for språkkurset selv. Skjemaet bør lastes ned og gis til vedkommende ansvarlig for betalingen (arbeidsgiver, foresatt, ektefelle, etc.), slik at han/hun kan fylle det ut. TPBB kan returneres til skolen personlig av studenten, sendes via post eller som et scannet dokument på e-post. Les reglene for bruk av TPBB her.

Follow Alfaskolen on Twitter

FREE Norwegian lessons

Subscribe to Alfaskolen's
YouTube channel