Norsk individuelt

Vår individuelle norsktimer er en av de mest intensive og effektive metodene for å lære seg norsk. Undervisningen tilpasses ditt tempo og interesser, og du vil ha lærerens fulle oppmerksomhet. Timene tilpasses dine behov, interesser og tidligere erfaringer med norsk.

Individuelle timer kan brukes til alt fra å forberede et intervju, en presentasjon av en forretningside på jobben eller rett og slett for å lære seg enkle fraser og vokabular.

Kursplanen er fleksibel og settes opp for å møte dine behov. Individuelle kurs kan arrangeres for en deltaker, eller hvis du foretrekker, for grupper på opptil tre deltakere.

MERK: Oppgi i kommentarfeltet antall timer og deltakere som er interessert, samt dager og tidspunkt som passer.

1 undervisningstime = 50 minutter

OBS: Personer som deltar i 1-til-1 individuelle kurs får lov til å utsette et avtalt oppmøte senest 24 timer før det er planlagt. Hvis skolen blir informert for sent eller hvis deltakeren ikke møter opp, vil deltakeren bli belastet for det avtalte oppmøtet.


Kursnummer NIND-01-2013
By Oslo
Dager Man, Tir, Ons, Tor, Fre
Tid -
Periode -
Timer
Pris NOK 0.00

Vennligst sørg for at du velger riktig nivå på kurset ditt!

Du kan ta en gratis plasseringstest på vår nettside eller kontakte skoleresepsjonen for å konsultere med en lærer om ditt nivå. Alfaskolen tillater ikke elever å bytte eller trekke seg fra et kurs på grunn av deres feilvurdering av kursnivå.


Follow Alfaskolen on Twitter
Instagram