Logg Inn

Norskkurs for nybegynnere

Norskkurs for nybegynnere

Det beste norskkurset for nybegynnere

Norskkurset vårt for nybegynnere er ideelt for å lære norsk på en rask og trygg måte, og forbedrer norsknivået ditt, noe du kan dra nytte av både på jobb og i fritiden.

Nybegynnernivået vårt, A0-A2, er ideelt for deg med kortvarig eller mer permanent opphold i Norge. Det er basert på språknivåer som er beskrevet i Det felles europeiske rammeverket for språk (CEFR), og undervisningsmetodene våre, som tilrettelegges for hver innlærer, gjør at å forbedre dine norskferdigheter blir et hyggelig og oppnåelig prosjekt.

Norsktimene dine vil foregå utelukkende på norsk, så engelskkunnskaper er ikke et krav. Dette innebærer også at du vil komme til å fokusere på å snakke og forstå norsk fra dag én, og lære norsk raskt og effektivt. Ved slutten av kurset ditt  vil du derfor ha betydelig forbedret samtale- og forståelsesferdighetene dine i norsk.

Dette er den mest populære fullstendige norskkurspakken på nybegynnernivå. Den er perfekt for deg som ønsker å holde grunnleggende og enkle samtaler på norsk, om hverdagslige gjøremål.

Starting from 3960 NOK

Når du er ferdig med kurset, vil du kunne:

  • hilse på folk på norsk
  • stille grunnleggende spørsmål med bruk av enkle setninger i norsk nåtid og fortid
  • holde enkle samtaler på norsk om hverdagslige gjøremål (som å handle inn eller bestille noe på en kafe)
  • beskrive enkle aktiviteter i norsk nåtid og fortid
  • kunne si hva klokka er på norsk
  • telle på norsk, og bruke norske tall
  • snakke om egne og andres gjøremål på norsk
  • utføre enkle diskusjoner på norsk med enkel begrunnelse (derfor, fordi)
  • bestille billetter på norsk
  • motta et kursbevis som er gyldig for søknad om permanent oppholdstillatelse og statsborgerskap i Norge

Velg det som passer deg best

Velg det som passer best for dine interesser, behov og timeplan. Du kan komme på oppmøter én gang i uka (bare på lørdager, 6 akademiske timer per økt), to ganger i uka (3 ak. timer per økt for klasseromsbaserte kurs, og 2 ak. timer for norskkurs på nett, (mandag/onsdag ELLER tirsdag/torsdag), eller fire ganger i uka (mandag-torsdag). En undervisningstime varer i 45 minutter.

Du kan velge å komme på kurs på skolen vår i Oslo eller via Zoom. Autoriserte, erfarne lærere , for private- eller gruppetimer. Alle prisene våre er i NOK.

Dette er vårt mest populære norskkurs på nybegynnernivå. Våre norskkurs for nybegynnere er perfekt for de som ikke har noen eller veldig lite forkunnskaper og norsk språk.

Dette er det første av to norskkurs på nybegynnernivå på Alfaskolen og er perfekt for nybegynnere. På kort tid vil du utvikle grunnleggende norskkunnskaper og få en innføring i norsk kultur og liv i Norge.

Dette er det første norskkurset på nybegynnernivå ved Alfaskolen, og det er perfekt for de som ikke har noen, eller har veldig begrenset tidligere kunnskap om norsk. Du vil utvikle grunnleggende språkferdigheter i norsk, og få en innføring i norsk kultur og om livet i Norge.

Dette andre norskkurset på nybegynnernivå bygger på A0-norskkurset for nybegynnere, og er perfekt for deg som har grunnleggende norskkunnskaper, eller som ønsker å utvide kunnskapene dine ytterligere.

Dette kurset bygger videre på A1-norskkurset for nybegynnere. Kurset er ment for deg som kan uttrykke seg på en enkel måte med bruk av nåtid- og fortidsformer.

Dette kurset bygger videre på A2.1-norskkurset for nybegynnere.

Dette kurset er for elever som ønsker å forberede seg til Norskprøven, eller som føler behov for å repetere materiellet som dekkes på nivåene A1 og A2, og som ønsker å forberede seg til neste nivå i det Felles europeiske rammeverket for språk (CEFR). Ideelt sett bør du ha fullført standard- eller intensivkurset på A2-nivå før du tar dette kurset. Finn ut mer. Finn ut mer.

Dette konversasjonskurset består av praktiske timer for å forbedre konversasjonsevnene dine, uttalen og setningsstrukturen din i vanlige situasjoner, og er spesielt nyttig for deg som har vanskeligheter med muntlig norsk. Finn ut mer.

Kursmateriale

Klasseromsbaserte A0-A2 kurs bruker tekstboken og arbeidsboken På Vei (2018). Disse kan kjøpes i resepsjonen hos Alfaskolen før din første time.
Tilgang til en digital nettressurs er inkludert i online kurs og sendes før din første time.

Kursbevis

Når du er ferdig med nybegynnernivåene A0-A2, og du har deltatt på minst 80% av kursets innhold, vil du motta et offisielt digitalt kursbevis. Beviset er gyldig ved søknad om permanent oppholdstillatelse og statsborgeskap i Norge.

Offentlige høytidsdager 2023-2024

Oppmøter som etter vanlig plan faller på en offentlig norsk høytidsdag, vil bli flyttet til neste kursdag, med mindre noe annet er avtalt.

Desember 25. – Januar 1.Juleferie 2023/2024
Mars 28. – April 1.Påskeferie, skolen er stengt 25.03-01.04
Mai 1.Arbeidernes dag
Mai 9.Kristi Himmelfartsdag
Mai 17.Norges nasjonaldag
Mai 20.2. Pinsedag
Desember 21. – Januar 5.Juleferie 2024/2025
Login