Pluss-kursene er våre mest intensive norskkurs. Det er en kombinasjon av klasseromsundervisning og online-leksjoner. Det er fem undervisningstimer norsk per dag på skolen og minimum en time online-studier per oppmøte. I tillegg vil du få ubegrenset tilgang til online-ressurser i løpet av kursperioden. Dette er vår beste norskkurspakke hvor du virkelig kan fordype deg i det norske språket. 

 

  


Pluss-kursene er ikke inkludert i tilbudet Unlimited Norwegian lessons.
 

Om kurset 

Dette kurset består av norskleksjoner med lærer, gruppearbeid, selvstudie og online-studier. Du vil lære norsk på norsk, raskt og effektivt. Du vil fokusere på forståelse, konversasjon og også tenke norsk fra dag en. Du bør beregne nok tid for både arbeid med hjemmelekser, nytt vokabular og online-studier i tillegg til klasseromsundervisning. 

 

Kursnivåer

Vi tilbyr Pluss-kurs på følgende nivåer: 


Oppbygning

Hvert kursnivå består av totalt 192 undervisningstimer delt på 160 klasseromstimer og 32 online-timer. Det er 32 klasseromsleksjoner som består av fem undervisningstimer á 45 minutter og minimum 32 online-timer. 

Du kan bestille et helt nivå (Best Deal) eller deler av det. 

 

 

 

 

 

 

 

Kursmateriell

Bøker og annet materiale på kurset er obligatorisk. Bøkene er ikke inkludert i kursprisen, og du kan kjøpe bøkene på Alfaskolen eller i de fleste bokhandlere. Du vil få ekstramateriale av læreren. Du vil også få hjemmelekser fra tekstboka og arbeidsboka for kurset. 
 

Kursbevis

Etter endt kurs, får hver elev som har fullført minst 80 % av kursets innhold og betalt kursavgift tilsendt et offisielt digitalt kursbevis. 

 

Alfatips

Usikker på ditt nivå? Alfaskolen har gratis plasseringstest.