Lær norsk på 3 uker!

Er våre Standardkurs for lange for deg? Ønsker du å lære norsk på kortere tid?
Da er våre Intensivkurs noe for deg!

I løpet av våre Intensiv 3-ukers norskkurs vil du dekke de samme kapitlene og materiell som du gjør på våre 6 ukers Standardkurs i norsk!

Du vil lære hurtigere og få raskere resultater ved at vi benytter utprøvde metoder og øver på alle ferdigheter: lese, skrive, lytte og snakke.

Husk! Du kan – etter ett av våre Intensivkurs – fortsette på et standard kurs dersom du ønsker et roligere tempo ELLER intensivere din læringsprosess ved å velge Intensivkurs etter å ha fullført et av våre standardkurs!

 

Om Intensivkurs

Dette er våre mest intensive kurs hvor du på kort tid vil kunne kommunisere på norsk. Du vil få 36 timer i løpet av 3 uker: 3 timer hver dag fra mandag til torsdag. Intensivkursene foregår både på ettermiddagene og på kveldstid. Om du foretrekker kurs på dagtid, vennligst se våre Intensiv PLUS kurs.

Gjennom 3-ukers norskkurs vil du delta i et stort utvalg velvalgte språkaktiviteter for å bygge selvtillit, vokabular, uttale og forståelse av norsk. Du vil også få hjemmelekser i løpet av kurset.

Gruppene er små og interaktive, så du vil få mye oppmerksomhet og gode sjanser til å forbedre kunnskap og uttale i det norske språket.

Hva kan du forvente?
  • Bemerkelsesverdige fremskritt på kun 3 uker

  • Realistiske resultater

  • Nivåer fra nybegynner til avansert

  • Lokalisert i Oslo sentrum, gangavstand fra Oslo Sentralstasjon

  • Best utbytte målt i både tid og penger

  • Studentene våre representerte 72 forskjellige nasjonaliteter i 2017!

 

Kursnivåer

Kurs tilbys på 9 nivåer basert på språknivåene beskrevet i Det felles europeiske rammeverket for språk (CEFR).

 

 
Alfaskolen nivåer
Tilsvarende norsk språkplan/CEFR-nivå
Bøker/Kapitler dekket
A1
På Vei, kapittel 1-5
A1-A2
På Vei, kapittel 6-10
A2
På Vei, kapittel 11-16
B1
Stein på Stein, kapittel 1-5
B1
Stein på Stein, kapittel 6-10
B1
Stein på Stein, kapittel 11-14
B2
Her på Berget, kapittel 1-5
B2
Her på Berget, kapittel 6-9
B2
Her på Berget, kapittel 10-13

 

Gjennomføring av kurs

Leksjonene holdes fire ganger i uka fra mandag til torsdag, og hvert nivå varer 3 uker. Hver leksjon består av 3 undervisningstimer med en total av 36 timer. Intensivkursene foregår på ettermiddagene og tilbys som kveldskurs. Om du foretrekker kurs på dagtid vennligst se våre Intensiv PLUS kurs. (En undervisningstime er på 45 minutter.)

 

Kursmateriell

Bruk av lærebøker og andre læremidler på nivå A1-A2 (På vei), B1 (Stein på Stein) og B2 (Her på Berget) er obligatorisk. Bøker er ikke inkludert i kursprisen og kan kjøpes på skolen eller hos de fleste bokhandlere. På kurset brukes det også materiell som ikke er i tekst- og arbeidsboken, men disse vil bli gitt av læreren. Deltakere vil bli gitt hjemmelekser basert på tekst- og arbeidsboken som blir brukt på kurset.

 

Kursbevis

Etter endt kurs får hver elev som har vært tilstede mer enn 80 % av leksjonene og betalt kursavgift, utdelt ett offisielt kursbevis. Hver undervisningstime vil bli dokumentert, og den totale undervisningstiden vil også bli lagt til på kursbeviset.

 

Kurspris

Fra 4 760,- per nivå

Alfatips: Er du usikker på ditt nivå? Alfaskolen tilbyr gratis plasseringstest som hjelper deg å velge det riktige nivået.